search

Aquatone 2021 - FLAME 12'6" Touring SUP

€ 469,00
Inclusief belasting

De FLAME-collectie is een hoogwaardige touring-SUP met een populaire vorm en de meest gangbare maten. Met een lengte van 381 cm en een breedte van 81 cm is de FLAME 12.6 een klassieke alles-in-één touring SUP, een traditionele vormgeving met een modern design. Dit high-performance board blinkt perfect uit in zee en golven.

Aantal
Laatste items in voorraad

- De Double Layer Fusion Core Fabric zorgt voor een speciaal ontwikkeld lamineerproces. Het maakt gebruik van een machinaal lamineerproces om meerdere lagen pvc op de drop-stich basis te maken met fusion-technologie. Het ultieme resultaat is een ongeëvenaarde verhouding gewicht / stijfheid / duurzaamheid voor opblaasbare SUP's.

- Met een 5 mm dik EVA-footpad met ruitpatroon bieden de FLAME-modellen gebruikers een uitstekende gripervaring. Op de footpad is een artistieke FLAME grapic print aangebracht.

- De FLAME-collectie biedt een bredere bordvorm. De breedte van 81 cm (32 ) zorgt voor stabiliteit en behoudt toch een goede vorm om te varen.

- Met het contourontwerp en eersteklas dubbellaagse stof is de Flame ontworpen voor extreme duurzaamheid en perfect voor langeafstands SUP-pers.

- De FLAME-collectie is ontworpen met 4 stalen D-Rings. Het beschikt over de sleepring aan de voor- en achterkant van de SUP.

- Het bungee-koordensysteem bevindt zich aan de achterkant van het board. Het geeft meer vrijheid om te peddelen en veilige toegang tot de bagage.

- Centraal handvat voor gemakkelijk dragen van het board.

- Geïntegreerde vierkante kickpad met boogontwerp. Het kickpad biedt een geweldige optie voor bochten en performance carves.

- Enkele centrale vin 9 push-in

- Accessoires inbegrepen bij het board: SUP-rugzak, handpomp, SUP leash, aluminium verstelbare Allstyle paddle

AQT21-TS-303D
1 Item

Datasheet

Afmetingen
381 x 81 cm
Dikte
15 cm
Gewicht board
11 kg
Maximaal laad gewicht
160 kg
Type
Touring